Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Коментарите се исклучени на Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето
Share Button

Откако медиумите ја објавија веста за Владиката Петар дека бил задржан на Скопскиот аеродром од страна на финансиската полиција, Владиката во телефонски изјави за новинари кои му се обратија извести дека имало недоразбирање , проблемот бил надминат и тој може слободно да отпатува. Конкретно за какво недоразбирање станувало збор се уште нема потвrдени информации

 

уредник

Related Posts

Рангелова жестоко кон Царовска:Поднесете оставка не само фаци да ми правите.Tри дечиња од „25 Мај“беа силувани а вие само смејте се

Коментарите се исклучени на Рангелова жестоко кон Царовска:Поднесете оставка не само фаци да ми правите.Tри дечиња од „25 Мај“беа силувани а вие само смејте се

Create AccountLog In Your Account