ИНТЕРВЈУ Александар Кирацовски: Нема реприза на 17 мај , ВМРО – ДПМНЕ прво треба да се извини за пустошот

Мотивите на ВМРО-ДПМНЕ за интерпелација немаат суштинска вредност и се само теснопартиски обиди за добивање на ситни политички поени. Подготвени сме за соочување на аргументите во Собранието и убедени сме дека Владата ќе ја добие довербата, вели Александар Кирацовски