Миленко Неделковски:Пред малку е приведен Владиката Петар

Миленко Неделковски објави на својата Фејсбук страница статус во кој напишал дека пред малку е приведен Владиката Петар

Пред кратко време, на Аеродромот Александар Македонски во Скопје, ПРИВЕДЕН е Владиката Петар.
Од страна на граничната полиција одземен му е ДИПЛОМАТСКИОТ пасош, и е однесен од страна на полицијата во непознат правец на информативен разговор.
Тој патувал за Австралија.

фб статус Миленко Неделковски