ФОТО НА ДЕНОТ:БИТОЛСКИОТ ПАРАКЛИС НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ

ФОТО НА ДЕНОТ:БИТОЛСКИОТ ПАРАКЛИС НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ

ФОТО НА ДЕНОТ:БИТОЛСКИОТ ПАРАКЛИС НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ

Коментарите се исклучени на ФОТО НА ДЕНОТ:БИТОЛСКИОТ ПАРАКЛИС НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ
Share Button

ПО ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ ЗА ФОТОГРАФИЈА НА ДЕНОТ Е ФОТОГРАФИЈАТА НА БИТОЛСКИОТ ПАРАКЛИС ПОСВЕТЕН НА СВЕТИТЕ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ. СЕ НАДЕВАМЕ СО НАШИОТ ИЗБОР ЌЕ СЕ СОГЛАСИТЕ И ВИЕ

ФОТО:НОВОСТ.МК

уредник

Related Posts

Денеска е Преподобен Симеон Столпник Дивногорец

Коментарите се исклучени на Денеска е Преподобен Симеон Столпник Дивногорец

Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај Германски гробишта во Битола

Коментарите се исклучени на Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај Германски гробишта во Битола

Денес е Собор на свети Јован Предвесник и Крстител

Коментарите се исклучени на Денес е Собор на свети Јован Предвесник и Крстител

Create AccountLog In Your Account