Ексклузивна видео снимка:Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.

Ексклузивна видео снимка:Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.

Ексклузивна видео снимка:Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.

Коментарите се исклучени на Ексклузивна видео снимка:Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.
Share Button

Погледнете како се славело , панаѓур пред црквата Света Недела во Битола во 1911 година

Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.

Πанаѓур пред црквата Св – Недела во Битола.1911г.

Публикувахте от Тешкото Јанаков Гјорги в 13 септември 2016 г.

уредник

Related Posts

Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Коментарите се исклучени на Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Денеска “Второ Воскресение Христово”во храмот Св, Димитриј во Битола се читаше Светото Евангелие Божјо на разни јазици

Коментарите се исклучени на Денеска “Второ Воскресение Христово”во храмот Св, Димитриј во Битола се читаше Светото Евангелие Божјо на разни јазици

Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Коментарите се исклучени на Цветници во соборниот храм Свети Димитриј во Битола

Create AccountLog In Your Account