Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Некои од новите директори  за ништо не ги бива, аман веќе…

Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Коментарите се исклучени на Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…
Share Button

Повторно прелива од шахтите…
Под Ремо 4

фото – О.Г. Танасовски

Повторно прелива од шахтите…
Под Ремо 4

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.
Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.
Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.
Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.
Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.
фб статус на Оливер Геле Танасовски(превземено)

уредник

Related Posts

Студентски собир во Битола против промената на името и воведување на „предлог-законот за употреба на јазиците

Коментарите се исклучени на Студентски собир во Битола против промената на името и воведување на „предлог-законот за употреба на јазиците

Create AccountLog In Your Account