Просветниот инспектор на терен во училиштето во Неготино во чиј двор јавно беше тепана ученичка

Просветниот инспектор на терен во училиштето  во Неготино во чиј двор јавно беше тепана ученичка

Просветниот инспектор на терен во училиштето во Неготино во чиј двор јавно беше тепана ученичка

Коментарите се исклучени на Просветниот инспектор на терен во училиштето во Неготино во чиј двор јавно беше тепана ученичка
Share Button

Просветен инспектор влезе во Основното општинско училиште „Гоце Делчев” од Неготино во чиј двор, според јавно објавената снимка на интернет, беше претепано девојче од други две девојчиња, во присуство на други деца.

Директорот Петар Мантев рече за МИА дека го погледнал видеото од вчера и оти се преземени сите мерки.

– Повикани се учениците, изречена им е педагошка мерка, пратени се писма до родителите нивни за да дојдат на советување, известена е и полициската станица, нагласи Мантев.

Директорот откри дека децата што тепаат биле всушност проблематични и за нив и претходно имало изречени мерки.

Извор: МИА

уредник

Related Posts

Состојбата по врнежите од дожд

Коментарите се исклучени на Состојбата по врнежите од дожд

Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Коментарите се исклучени на Утре Основачко собрание на политичката партија Граѓанско Демократска Унија (ГДУ)

Create AccountLog In Your Account