ПУКАЊЕ ВО ЧАИР: Предмалку вооружена престрелка во Чаир – има повредени!

„Пред малку имаше пукање со огнено оружје во Чаир, поточно во маркетот Кипер“ – пренесува порталот на албански јазик „Журнал“

Како што дознава „Журнал“ во престрелката имало и повредени, а на лице место има големо присуство на полиција.

Фото: Zhurnal

Се уште не се познати причините за престрелката, но од „Журнал“ велат дека наскоро ќе објават повеќе информации за инцидентот.