Фото на денот:Црква „Св. Ѓорѓи“ – манастирска црква која се наоѓа во близина на битолското село Крстоар

Share Button

Се наоѓа во месноста Сребрена Вода на 200 метра погоре од Св. Христофор во близина на битолското село Крстоар

Манастирска црква посветена на Свети Ѓорѓи

фото:М.М.Миновски