НАЈНОВО :

Пак…

Пак…

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…
Share Button

Најнови фотографии- Градско шеталиште Битола

И она што остана е доуништено

фото О.Г.Танасовски

уредник

Related Posts

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Create AccountLog In Your Account