Затворениците кои ќе бидат примерни ќе одат на опера , на балет, на театар

Затворениците кои ќе бидат примерни ќе одат на опера , на балет, на театар

Коментарите се исклучени на Затворениците кои ќе бидат примерни ќе одат на опера , на балет, на театар
Share Button

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)
Share Button

Студентски собир во Битола против промената на името и воведување на „предлог-законот за употреба на јазиците

Коментарите се исклучени на Студентски собир во Битола против промената на името и воведување на „предлог-законот за употреба на јазиците
Share Button

Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран

Коментарите се исклучени на Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран
Share Button

Битола:Хигиеничар истепал 14 годишник во училиште

Коментарите се исклучени на Битола:Хигиеничар истепал 14 годишник во училиште
Share Button

Create AccountLog In Your Account