ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Порталот „Струмица Денес“ објави видео снимено денеска во 16:00 часот во строгиот центар на Струмица каде неколкумина измачуваа коњ, кој влече дрвја на коњска кола.

 

 Коњот кој е прилично помал поради преголемиот товар се измачува и паѓа на асфалтот.

Како што велат очевидците, коњот во еден момент паднал и повеќе време лежел на асфалтот а потоа сопствениците успеале да го исправат и што побргу избегале од таму.