ЈОЦИ ПОБАРА САМОРАСПУШТАЊЕ НА ВЛАДАТА

Јоци: После обвинувањата од родителите на убиените деца, Заев и Владата веќе немаат кредибилитет

Со вакво сериозно обвинување од родителите за вмешаност на ДУИ и нивно заштитување од Заев, оваа Влада веќе нема кредибилитет да биде на чело на Македонија и треба час поскоро да се самораспушти, напиша на својот ФБ профил новинарката Јорданка Ивановска- Јоци.

,,Горан Наќевски, татко на едно од убиените момчиња кај Смилковско езеро, побара од судијата Огнен Ставрев стражарно да го приведе премиерот Зоран Заев затоа што како политички противник на ДУИ им изнел конкретни докази за вмешаност на функционери од ДУИ во свирепото убиство.”

Jordanka Ivanovska-Joci

пред 2 часа

Со вакво сериозно обвинување од родителите за вмешаност на ДУИ и нивно заштитување од Заев, оваа Влада веќе нема кредибилитет да биде на чело на Македонија и треба час поскоро да се самораспушти.

,,Горан Наќевски, татко на едно од убиените момчиња кај Смилковско езеро, побара од судијата Огнен Ставрев стражарно да го приведе премиерот Зоран Заев затоа што како политички противник на ДУИ им изнел конкретни докази за вмешаност на функционери од ДУИ во свирепото убиство.”

Горан Наќевски, татко на едно од убиените момчиња кај Смилковско езеро, побара од судијата Огнен Ставрев стражарно да го приведе …
SDK.MK

-Родителите го обвинија Заев дека манипулира со доказниот материјал за убиството кај Смилковско езеро и штити вмешани функционери на ДУИ.  Побараа стражарно да биде приведен, а во седиштето на СДСМ да се изврши претрес. Родителите на починатите деца упатија сериозни обвинувања на сметка на Заев кој никогаш не ги пушти ,,бомбите” за Смилковско езеро пред македонската јавност, иако цело време мафташе со нив, напиша Јоци.

Jordanka Ivanovska-Joci

пред 2 часа

Родителите го обвинија Заев дека манипулира со доказниот материјал за убиството кај Смилковско езеро и штити вмешани функционери на ДУИ.
Побараа стражарно да биде приведен, а во седиштето на СДСМ да се изврши претрес.

Родителите на починатите деца упатија сериозни обвинувања на сметка на Заев кој никогаш не ги пушти ,,бомбите” за Смилковско езеро пред македонската јавност, иако цело време мафташе со нив.

Родителите на жртвите од петкратното убиство кај Смилковско езеро на денешното рочиште за случајот „Монструм“ побараа да се обратат пред Судот, обвинителите и но…
PLUSINFO.MK