Плочките низ Широк Сокак во Битола кои се поместуваа при движење се санираат, активност токму таму(фото)

Share Button

Читател ни испрати фотографии од Широк Сокак денес. Според читателот  низ Широк Сокак се санирале гранитните плочки кои при движење се поместуваа но според фотографиите поставени се и нови онаму  каде што  има поголеми оштетувања