НАЈНОВО :

(ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија

(ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија

(ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Ова е директорката која ги остави средношколците од Неготино сами во Италија
Share Button

Менча Зафирова е в.д. директорката на Неготинската гимназија „Св.Кирил и Методиј“, која оставила средношколци сами во Италија и ја продолжила екскурзијата во Франција – откриваат за Лидер родители на децата кои сведочат за скандалозниот однос.

Како што дознава Лидер, Зафирова е поставена на в.д директорската функција непосредно по локалните избори од страна на градоначалникот на Неготино, Тони Делков.

Родителите на социјалните мрежи изразуваат и сомнеж за начинот на кој туристичката агенција „Балкан Турист“ од Кавадарци го добила тендерот за екскурзијата низ Европа, која според законот за средно образование треба да ја имаат сите средни училишта. Тие на фејсбук обвинуваат и дека директорката била блиска со сопственикот на агенцијата и токму поради тоа отишла на екскурзијата.

уредник

Related Posts

Заев тврдеше дека е противуставно униформите на полицијата да бидат двојазични

Коментарите се исклучени на Заев тврдеше дека е противуставно униформите на полицијата да бидат двојазични

ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Коментарите се исклучени на ЈО ќе постапува по заканите за претседателот на ЗНМ

Create AccountLog In Your Account