(ФОТО) Огромна змија ги исплаши студентите во „Стив Наумов“- уште ли нема нафта за да се искоси тревата?

Голема змија денеска ги преплаши студентите во студентскиот дом „Стив Наумов“ во Скопје.

-Змијата беше пред 3/4 барака и побегна низ тревата и се изгуби, препорачуваме прозорци да не оставате отворени да не добиете несакан цимер, напиша еден од студентите на ФБ групата.

Друга студентка, прашува -уште нема нафта за да се искоси тревата?

-И сеа шу праиме? Уште нема нафта за да се искоси тревата???