Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина

Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина

Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина

Коментарите се исклучени на Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина
Share Button

Малата Мила Димоска од Охрид боледува од ретка болест – дистрофија на мозокот, а единствена шанса за подобрување на состојбата има доколку се оперира во специјализирана клиника во Кина, чии доктори поради сериозноста на состојбата закажаа итна операција во мај за малата Мила.

Поради огромните трошоци за операцијата и постопреативните третмани, родителите на Мила апелираат до сите хумани луѓе да им помогнат со донации во рамките на сопствените можности, со што ќе помогнат овој млад живот да добие шанса за подобро и весело детство.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ДОНАЦИИ

VIP 143 461 TELEKOM 070 143 153

 

ДОНАЦИСКА СМЕТКА

МИЛА ДИМОСКА

530500021204351

OHRIDSKA BANKA

 

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

MILA DIMOSKA

str.Bogomilska 53, 6000 Ohrid, Macedonia

OHRIDSKA BANKA A.D. Skopje

IBAN CODE: MK07530280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

уредник

Related Posts

Денеска пред Владата се одржа протест против Законот за јазиците

Коментарите се исклучени на Денеска пред Владата се одржа протест против Законот за јазиците

Рашковски и Алаѓозовски заминуваат од Владата – Десковска и Николовски од образование и земјоделство

Коментарите се исклучени на Рашковски и Алаѓозовски заминуваат од Владата – Десковска и Николовски од образование и земјоделство

Create AccountLog In Your Account