Приведени 16 жени при акциска контрола на објект во Горно Седларце

Полицијата вчера привела 16 жени при акциска контрола на угостителскиот објект „Кораби“ во село Горно Седларце, објект сопственост на Л.Б. (48) од Тетово. Тринаесет од жените биле државјанки на Албанија, една од Косово и две од Македонија.

Истите се приведени за понатамошна постапка.