(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Реконструираната фонтана во центарот на градот Битола за само една недела ја испоганија

Некој си правел ќеф и камења фрлал пластични чаши од кафемат, хартија, најлони, купчиња кои личат на земја и сношти шлаг беа патиките кои биле фрлени внатре во фонтаната.

фото:Оливер Геле Танасовски