ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ

ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ

ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ

Коментарите се исклучени на ДРУГАРЧИНА ОД СДСМ ОХРИД СРЕЌЕН ВИ ПРАЗНИК НА ВАС ПОЛТРОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ГРУЕВИЗМОТ
Share Button

Во очи на Меѓународен ден на трудот — меѓународен празник кој се празнува на 1 мај и е посветен на борбата за зачувување и унапредување на правата на работниците, најнапред на ова послание ,би сакл да им го честитатм на оние вистински безрбетници-работници, оние кој работно мешетарат по сите политички партии.. Би сакал да им го честитам на оние ПОЛТРОНИ-Лажни додворувачи, на оние кој  со нивната  особина на улизување пред други што ги сметаат за вторитети, за оне  бескарактерени лица,кој за жал итоа како успеваат ,докажано веќе 1000-ници години наназад.

Ги има секаде , на секое место Полтроните , но она што не е запишано, и не постои, било па умрело, или што би рекле старите Латини- Само пишаниот збор остава трага!

Човек се навикнува на секоја смрдеа другарчина кој се боревме 11 години да срушиме режим, но ако најголемата мудрост во животот е човекот да ја пронајде вистинската лудост, тогаш дефинитивно ја пронајдовме , но ајде што ја пронајдовме ,таа ни постана одненадеш колективна амнезија другарчина!

Цел текст ТУКА

уредник

Related Posts

ВО ГЕВГЕЛИСКО УЧИЛИШТЕ ДИРЕКТОР ПЛАТАТА СИ ЈА ЗГОЛЕМИЛ САМ

Коментарите се исклучени на ВО ГЕВГЕЛИСКО УЧИЛИШТЕ ДИРЕКТОР ПЛАТАТА СИ ЈА ЗГОЛЕМИЛ САМ

Create AccountLog In Your Account