Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)

Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)
Share Button

Зошто сме великодушни со оние кои не им треба нашата великодушност?

Коментарите се исклучени на Зошто сме великодушни со оние кои не им треба нашата великодушност?
Share Button

Денеска протест и против извршителите

Коментарите се исклучени на Денеска протест и против извршителите
Share Button

Синдикатот на новинарите и медиумските работници на Првомајски протест

Коментарите се исклучени на Синдикатот на новинарите и медиумските работници на Првомајски протест
Share Button

Изгор цени во Идризово за “забранетите работи”Бизнисот со мобилни најисплатлив во КПД Идризово

Коментарите се исклучени на Изгор цени во Идризово за “забранетите работи”Бизнисот со мобилни најисплатлив во КПД Идризово
Share Button

Мобилен телефон со интернет, стар неколку години чини 600-700 евра, мобилен без интернет само за да се јавиш, чини околу 200 евра, телевизор 32 инчи 500-600 евра, душек половен 1.000 денари, мал замрзнувач 200 евра… ова се дел од цените во затворот Идризово за забранетите работи до кои доаѓаат затворениците, пишува МИА.

Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“

Коментарите се исклучени на Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“
Share Button

Create AccountLog In Your Account