Денеска протест и против извршителите

Денеска протест и против извршителите

Денеска протест и против извршителите

Коментарите се исклучени на Денеска протест и против извршителите
Share Button

Протестот против извршителите започна и е во организација на  Конфедерацијата на синдикалните организации.

Присутните на протестот рекоа дека има четири различни протести со иста цел, поради разликите кај синдикалците за кои се надеваат дека ќе ги надминат.

уредник

Related Posts

Сиромаштија на сите страни: ФБ статус кој ги потресе социјалните мрежи

Коментарите се исклучени на Сиромаштија на сите страни: ФБ статус кој ги потресе социјалните мрежи

Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Коментарите се исклучени на Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Create AccountLog In Your Account