Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)

Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)

Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Манастир Свети Илија с. Ротино(фотогалерија)
Share Button

И денеска е преубаво кај Ротинскиот Манастир, Свети Илија.Погледнете ги фотографиите од  денес, прекрасен пролетен мајски ден

фотографиите се сопственост на новост.мк

уредник

Related Posts

Чудо на Свети Нектариј Егински: Исцелувањето на о. Нектариј (Виталис) од рак

Коментарите се исклучени на Чудо на Свети Нектариј Егински: Исцелувањето на о. Нектариј (Виталис) од рак

Фотогалерија:Црква„Св.Димитриј“ и манастир Св. Ѓоргиј во с. Магарево

Коментарите се исклучени на Фотогалерија:Црква„Св.Димитриј“ и манастир Св. Ѓоргиј во с. Магарево

По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

Коментарите се исклучени на По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

Денеска е Благовештение

Коментарите се исклучени на Денеска е Благовештение

Светите чудотворни мошти на свети Пантелејмон (фото)

Коментарите се исклучени на Светите чудотворни мошти на свети Пантелејмон (фото)

За многу години Цветници-Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим

Коментарите се исклучени на За многу години Цветници-Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим

Create AccountLog In Your Account