(ГАЛЕРИЈА) БЛАГОЈЧО ГОРГИЕВ ДЕНЕС ГО ДОБИ ВЕТЕНОТО, ЕЛЕКТРИЧЕН СКУТЕР З АЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Денес на големиот ден 4-ти Мај,претседателот на  Здржението на граѓани за лица со посебни потреби во медиумите СОС БАЛКАН МЕДИА -Охрид Сашо Денесовски, придружуван од престедателот на ОО на СДСМ Охрид Лазе Танески,го посетивме еден од најголемите борци за слободна Македонија Благојчо Горгиев. Зборот е збор, она што премиерот Зоран Заев му го вети на Горгиев -Електричен мотор за лица со инвалидитет, денес во домот на Гоергиев му беше предаден во негова трајна сопственост. Електричниот Мотор обезбеден од страна на  Здржението на граѓани за лица со посебни потреби во медиумите СОС БАЛКАН МЕДИА -Охрид ,а со помош на премиерот Заев , министерот за здравство Филипче и помагателите на невладината организација СОС Балкан Медиа, „Екошпар“ Охрид и Хотел „Лаки&Спа“,замина во вистински раце ,онаму каде што е најпотребен.Ова е само мал наш допринос кон лицата на кој им е потребна навистински помош.Сега Благојчо Горгиев ќе може сам да си ги извршува неопходните секојдневни потреби.

Одиме понатаму , со помош на други наши граѓани, градиме опшество за сите.СОС БАЛКАН МЕДИА -ОХРИД

Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.

Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.

Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.

Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.Фотографија на Blagojco Brloko Gorgiev.