НАЈНОВО :

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Коментарите се исклучени на „Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…
Share Button

Битолската река Драгор , вчера

фото Новост.мк

 

уредник

Related Posts

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

Create AccountLog In Your Account