Велешанец заминал на терапија во Скопје, но повеќе не се вратил

Велешанец пријавил во полиција дена неговиот син откако заминал на терапија во Скопје, до денот на пријавување, не се вратил.

Според информациите на МВР, во 09,30 часот во Секторот за внатрешни работи Велес, А.Д.(67) пријавил дека на 26.04.2018 година неговиот син Б.А.(45), кој заминал во Скопје во Комплексот клиники “Мајка Тереза“ за да прими терапија до денот на пријавување не се вратил.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.