Полицијата ноќеска приведе 10 странски државјанки во угостителски објект во тетовско Жеровјане

Share Button

Полицијата ноќеска приведе 10 странски државјанки во угостителски објект во тетовско Жеровјане во акциска контрола на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Тетово во однос на злоупотреба на туристички престој.

Од примеведните, осум се државјанки на Србија и по една од БиХ и од Бугарија.

Тие биле задржани во полициска станица за понатамошна постапка, информира Министерството за внатрешни работи во редовниот Билтен.