(фото)ИКОНА НА СВЕТИОТ ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ НАД БИТОЛА “СВЕТИ 40 МАЧЕНИЦИ”

(фото)ИКОНА НА СВЕТИОТ ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ НАД БИТОЛА “СВЕТИ 40 МАЧЕНИЦИ”

(фото)ИКОНА НА СВЕТИОТ ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ НАД БИТОЛА “СВЕТИ 40 МАЧЕНИЦИ”

Коментарите се исклучени на (фото)ИКОНА НА СВЕТИОТ ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ НАД БИТОЛА “СВЕТИ 40 МАЧЕНИЦИ”
Share Button

Во чест на празникот посветен на Светиот великомаченик Георгиј објавуваме од нашата архива , икона која се наоѓа во храмовиот двор на светите 40 маченици

уредник

Related Posts

Денеска е Велики Четврток

Коментарите се исклучени на Денеска е Велики Четврток

Create AccountLog In Your Account