Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Коментарите се исклучени на Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега
Share Button

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола
Share Button

Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Коментарите се исклучени на Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк
Share Button

Некаде “горна” Битола…

Коментарите се исклучени на Некаде “горна” Битола…
Share Button

На патот Гостивар – Кичево тешка сообраќајна несреќа

Коментарите се исклучени на На патот Гостивар – Кичево тешка сообраќајна несреќа
Share Button

Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Коментарите се исклучени на Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!
Share Button

 Maksim Dimitrievski пред 2 часа · Веднаш по поројните дождови заедно со граѓаните излеговме на нај критичните места во градот. – На Куманово му е потребна атмосверска канализација, заедно ќе ја изградиме. Maksim Dimitrievski пред 2 часа · Kumanovo · На терен после поројните дождови  

Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Коментарите се исклучени на Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница
Share Button

Поплавени куќи во Црешево и Стајковци

Коментарите се исклучени на Поплавени куќи во Црешево и Стајковци
Share Button

Create AccountLog In Your Account