Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Коментарите се исклучени на Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега
Share Button

После патиките кои пливаа, пластичните чаши, земјата и слично низ градските фонтани, тие засега функционираат безпрекорно

беспрекорно чиста и уредна без насобрана вода наоколу е и јавната чешма во центарот на Битола

фото О.Г.Танасовски

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account