Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк

Коментарите се исклучени на Битолчани во акција ги заштитуваат младите дрвца кај Градскиот парк
Share Button

Битолчани во самостојна акција ги заштитуваат младите дрвца кај градскиот парк

фото О.Г.Танасовски

уредник

Related Posts

Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Коментарите се исклучени на Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Коментарите се исклучени на Оставка поднесе директорот на „25 мај“ од морални причини по случајот за силуваното девојче

Законот за јазиците во фиока – нема рок во Уставот за Иванов да го потпише указот

Коментарите се исклучени на Законот за јазиците во фиока – нема рок во Уставот за Иванов да го потпише указот

Се урна грчки воен авион

Коментарите се исклучени на Се урна грчки воен авион

Create AccountLog In Your Account