Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Коментарите се исклучени на Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница
Share Button

Досие.мк објави фотографија , од болницата во Прилеп каде што таван паднал врз пациентите, во одделението за хирургија. Таванот се срушил некаде околу 15 часот денес, повредени немало .Во моментот кога се срушиле плочите имало во собата пациенти  но не повредиле никого,пациентите  биле евакуирани од собата  а некои и пуштени дома

уредник

Related Posts

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА!??(ВИДЕО)

Create AccountLog In Your Account