НАЈНОВО :

Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Коментарите се исклучени на Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!
Share Button

Веднаш по поројните дождови заедно со граѓаните излеговме на нај критичните места во градот.
– На Куманово му е потребна атмосверска канализација, заедно ќе ја изградиме.

Maksim Dimitrievski

На терен после поројните дождови

 

уредник

Related Posts

Денес Републичка УЈП низ Битола, во моментов низ Широк сокак на контрола

Коментарите се исклучени на Денес Републичка УЈП низ Битола, во моментов низ Широк сокак на контрола

Фотогалерија од основањето на новата политичка партија во Македонија, ГДУ

Коментарите се исклучени на Фотогалерија од основањето на новата политичка партија во Македонија, ГДУ

ФОТО: Автобус кој превезувал ученици утрово се запали кај Стража

Коментарите се исклучени на ФОТО: Автобус кој превезувал ученици утрово се запали кај Стража

Create AccountLog In Your Account