НАЈНОВО :

Командантот Хоџа стана советник за безбедност на премиерот?

Командантот Хоџа стана советник за безбедност на премиерот?

Командантот Хоџа стана советник за безбедност на премиерот?

Коментарите се исклучени на Командантот Хоџа стана советник за безбедност на премиерот?
Share Button

Еден од командантите на ОНА во конфликтот со македонските безбедносни сили во 2001 година, Џезаир Шакири Хоџа, стана „командант во Владата“, пишуваат негови поддржувачи и пријатели на ФБ. Повеќемина ја објавија фотографијата како излегува од зградата на Владата држејќи во рака жолт плик.

И порталот Журнал но и други портали ја објавија оваа вест  дека поранешниот пратеник Џезаир Шакири, познат како командант Хоџа од воениот конфликт во 2001 година, станал советник за безбедност во кабинетот на премиерот Зоран Заев.

уредник

Related Posts

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА 50 ГОДИШНА ЖЕНА И РАК И ТУМОР И ВЕШТАЧКО КОЛЕНО СЕ ДВИЖИ СО ПОМОШ НА ПАТЕРИЦА

Коментарите се исклучени на АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА 50 ГОДИШНА ЖЕНА И РАК И ТУМОР И ВЕШТАЧКО КОЛЕНО СЕ ДВИЖИ СО ПОМОШ НА ПАТЕРИЦА

ЈОЦИ ПОБАРА САМОРАСПУШТАЊЕ НА ВЛАДАТА

Коментарите се исклучени на ЈОЦИ ПОБАРА САМОРАСПУШТАЊЕ НА ВЛАДАТА

МТСП: ОБЕЗБЕДЕНИ 486 ВРАБОТУВАЊА НА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ВО ГРАДИНКИТЕ

Коментарите се исклучени на МТСП: ОБЕЗБЕДЕНИ 486 ВРАБОТУВАЊА НА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ВО ГРАДИНКИТЕ

Create AccountLog In Your Account