Некаде “горна” Битола…

Некаде “горна” Битола…

Некаде “горна” Битола…

Коментарите се исклучени на Некаде “горна” Битола…
Share Button

И ова го има

фото О.Г Танасовски

уредник

Related Posts

Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување

Коментарите се исклучени на Протест пред Собрание поради законот за јазиците и силно полициско обезбедување

Се огласи министерство за култура, демантира дека вечерва ќе се отстранува споменикот „Воин на коњ“

Коментарите се исклучени на Се огласи министерство за култура, демантира дека вечерва ќе се отстранува споменикот „Воин на коњ“

Create AccountLog In Your Account