НАЈНОВО :

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола
Share Button

Градски парк Битола

фото О.Г.Танасовски

уредник

Related Posts

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Create AccountLog In Your Account