7-ми Мај се одбележува Денот на македонската полиција

Share Button

 По повод Централната манифестација  одбележување на Денот на македонската полиција – 7 мај, денеска настан  ќе се одржи на Градскиот стадион во Штип.

Припадниците на МВР ќе ги презентираат своите можности преку повеќе показни вежби.

На одбележувањето на Денот на македонската полиција МВР најави присуство на премиерот Зоран Заев, други владини претставници, пратеници, претставници на дипломатскиот кор во Македонија и други гости.