Мицкоски: Заев му продава државно земјиште на неговиот брат

Share Button

Зоран Заев користејќи ја својата функција, отуѓува, поточно продава државно земјиште, каде по повеќе постапки завршува во рацете на неговиот брат Вице Заев, чија компанија денес таму гради згради со цел енормно зголемување на личното богатство, обвини  претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во денешното видео обраќање.