Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај Германски гробишта во Битола

Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај  Германски гробишта во Битола

Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај Германски гробишта во Битола

Коментарите се исклучени на Свети Јован Богослов – Свечена Слава и богослужба на манастирот кај Германски гробишта во Битола
Share Button

Светиот славен и Сефален апостол и Евангелист Јован Богослов – света богослужба, со ручек во Манастирската трпезарија… Празнична Утрена Богослужба во манастирот Свети Јован Богослов и Свети Јован Крстител во Битола…
За многу години празникот !

уредник

Related Posts

РАСПОРЕД НА БОГОСЛУЖБИТЕ ВО ХРАМОТ „СВ. ВМЧ-ЦА НЕДЕЛА“ ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Коментарите се исклучени на РАСПОРЕД НА БОГОСЛУЖБИТЕ ВО ХРАМОТ „СВ. ВМЧ-ЦА НЕДЕЛА“ ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Се празнува: Раѓањето на Свети Јован Предвесник и Крстител Господов

Коментарите се исклучени на Се празнува: Раѓањето на Свети Јован Предвесник и Крстител Господов

Create AccountLog In Your Account