Советот за етика во во медиумите на Македонија го осуди Сашо Иваноски и порталот Мактел.Мк за флагрантно кршење на човекови права и слободи , ОЈО нека постапи

download

Советот за етика во во медиумите на Македонија ,на својата седница оддржана на ден 21 мај 2018 година   го осуди Сашо Иваноски и порталот Мактел.Мк и ја донесе следнава :

ОДЛУКА

Фотографија на Sasho Denesovski.Фотографија на Sasho Denesovski.Фотографија на Sasho Denesovski.Фотографија на Sasho Denesovski.

цел текст ТУКА