Утрово во битолската црква посветена на Св Недела, Духовден – Света архиерејска Божествена Литургија

Утрово во битолската црква посветена на Св Недела, Духовден – Света архиерејска Божествена Литургија

Утрово во битолската црква посветена на Св Недела, Духовден – Света архиерејска Божествена Литургија

Коментарите се исклучени на Утрово во битолската црква посветена на Св Недела, Духовден – Света архиерејска Божествена Литургија
Share Button

Слегувањето на Светиот Дух – Духовденска Богослужба (Света архиерејска божествена литургија во 08 : 00ч. Утрена во 06 : 30ч. и духовденска архиерејска празнична вечерна богослужба на коленици во храмот Света Великомаченица Недела во Битола. По богослужбата, ќе има ручек во салите на црквата Божја

 

уредник

Related Posts

Денес е Пренос на моштите на Свети Јован Златоуст

Коментарите се исклучени на Денес е Пренос на моштите на Свети Јован Златоуст

Радувај се во Господа, прославен граду Битола!

Коментарите се исклучени на Радувај се во Господа, прославен граду Битола!

Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

Коментарите се исклучени на Човекот прошепоти: „Господе, прозбори ми” и тогаш птица пропеа. Но. човекот не слушна

Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Коментарите се исклучени на Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково.Градина на параклиси и светители

Утре ги празнуваме Тројцата Свети архиереи

Коментарите се исклучени на Утре ги празнуваме Тројцата Свети архиереи

Create AccountLog In Your Account