Света Троица – Буковско

Света Троица – Буковско

Света Троица – Буковско

Коментарите се исклучени на Света Троица – Буковско
Share Button

Храм Света Троица – Буковско

фото О.Г.Танасовски

 

уредник

Related Posts

Велика Сабота е ден на исчекување, ден на свештен трепет пред Христовото Воскресение

Коментарите се исклучени на Велика Сабота е ден на исчекување, ден на свештен трепет пред Христовото Воскресение

Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Коментарите се исклучени на Денеска е „Свети Антониј Велики“ – За многу години!

Во манастирот „Свети Георгиј Победоносец“ во Рајчица се одбележа празникот

Коментарите се исклучени на Во манастирот „Свети Георгиј Победоносец“ во Рајчица се одбележа празникот

Create AccountLog In Your Account