ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме

ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме

ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме

Коментарите се исклучени на ВИДЕО: Приведување во Битола поради кренато македонско знаме
Share Button

На видеата направени од битолчани кои присуствуваа на кревање односно ставање македонско знаме на столб но полицијата интервенираше и дел од учесниците ги приведе, а знамето беше симнато.

Priveduvanje od strana na policijata poradi krevanje na drzavnoto zname vo bitola

Публикувахте от Aleksandar Germanovski в 30 май 2018 г.

izvor kurir

уредник

Related Posts

Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4 месеци?!!!

Коментарите се исклучени на Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4 месеци?!!!

Create AccountLog In Your Account