Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Коментарите се исклучени на Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)
Share Button

Читател ни испрати фотографии , државното знаме денеска е поставено на јарболот кај Спортската сала во Битола

уредник

Related Posts

Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран

Коментарите се исклучени на Од 13:45 часот сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола е нормализиран

Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Коментарите се исклучени на Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Коментарите се исклучени на Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Во Битола се “погреба, Северна Македонија”

Коментарите се исклучени на Во Битола се “погреба, Северна Македонија”

Create AccountLog In Your Account