Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб

Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб

Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб

Коментарите се исклучени на Вреди да се погледне.Мај 2016 Битолските нинџи на 24-часовен семинар за надчовечка издржливост,Нинџуцу Клуб
Share Button

Да  се потсетиме мај 2016 година, нинџите од Битола поточно од Нинџуцу клубот имаа 24 часовен семинар под раководство на инструкторот Сашко Мирчевски во село Сопотница кај Демир Хисар, односно неговите палнински предели, на кој се тестираа човечката издржливост и вештина.

„На програмата беа техники и вежби од рју ха мацедониан нинџуцу стилот. Се тренираше деноноќно. На секој час следуваше одмор, по 10 мин за храна и вода, а се маршираше 50 километри. Најдобрите нинџи направија над 2000 склекови, 500 стомачни и 500 чучнувања.

Имаше граплинг борби во кал. Се тренираа таиџуцу техники за самоодбрана и напад и се зајакнуваше телото, притоа се работеше со силна физишка динамика“, изјави Мирчевски за тренинзите на човечката издржливост во 2016 – та година.

.

уредник

Related Posts

Интервју на Новост-Роланд Доша:После пет години повторно во форма

Коментарите се исклучени на Интервју на Новост-Роланд Доша:После пет години повторно во форма

СКАНДАЛ И ГОЛЕМ СРАМ НА ОПШТИНА БИТОЛА ГО УНИШТУВААТ СПОРТОТ И УСПЕШНИТЕ КЛУБОВИ???

Коментарите се исклучени на СКАНДАЛ И ГОЛЕМ СРАМ НА ОПШТИНА БИТОЛА ГО УНИШТУВААТ СПОРТОТ И УСПЕШНИТЕ КЛУБОВИ???

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО БАЛКАНСКИОТ ШАМПИОН ЗА БЏЏ, ФИЛИП БОЖИНОВСКИ ОД НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА

Коментарите се исклучени на ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО БАЛКАНСКИОТ ШАМПИОН ЗА БЏЏ, ФИЛИП БОЖИНОВСКИ ОД НИНЏУЦУ КЛУБ БИТОЛА

Кои се бенефитите да се биде член во Нинџуцу клуб Битола и почетоците на НКБ , март 2007!

Коментарите се исклучени на Кои се бенефитите да се биде член во Нинџуцу клуб Битола и почетоците на НКБ , март 2007!

Фудбалерите на ФК „Пелистер“ пуштени од болница- еве ги деталите

Коментарите се исклучени на Фудбалерите на ФК „Пелистер“ пуштени од болница- еве ги деталите

КОМИТИ СО ПОРАКА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ-делегатот го прекина мечот

Коментарите се исклучени на КОМИТИ СО ПОРАКА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ-делегатот го прекина мечот

Create AccountLog In Your Account