Пак вандализам во Битола (фото)

Пак вандализам во Битола (фото)

Пак вандализам во Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Пак вандализам во Битола (фото)
Share Button

Битола  полека но сигурно станува град на вандализам, се што се прави се уништува и ова не за прв пат, од град на конзулите денеска Битола како да добива ептитет Град на срамот и некултурата.

фото О.Г.Танасовски

уредник

Related Posts

Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран

Коментарите се исклучени на Хигиеничарот кој нападна ученик во основно училиште во Битола е суспендиран

Еве каде во моментов има прекин во електроснабдувањето

Коментарите се исклучени на Еве каде во моментов има прекин во електроснабдувањето

Create AccountLog In Your Account