Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Коментарите се исклучени на Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки
Share Button

Преубавиот параклис на Света Петка во Битола е преполн со отпушоци од цигари но и пред самите клупи кои се наоѓаат токму овде за да посетителот седне и одмори , се преполни со плукани лушпи од семки. Оваа слика не доликува за свето место, загадено и нечисто

Иако веднаш до паракливчето има корпа за отпадок сепак целото место е со ѓубре наоколу

Само пред еден ден ова светилиште беше чисто и убаво уредно но денеска е сосема поинаку

фото од пред еден ден

 

уредник

Related Posts

Повеќе од 10.000 граѓани досега ја потпишале петицијата против Законот за употребата на јазиците

Коментарите се исклучени на Повеќе од 10.000 граѓани досега ја потпишале петицијата против Законот за употребата на јазиците

Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Коментарите се исклучени на Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Create AccountLog In Your Account