Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Коментарите се исклучени на Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни
Share Button

Синоќа повозрасен битолчанец си го чистеше дворот но и пред својата куќа а ѓубрето безгрижно со лопата си го носеше и оставаше покрај реката Драгор иако во негова непосредна близина имаше контејнери. Наместо да го остави ѓубрето во контејнерите овој битолчанец безгрижно си го остави ѓубрето веднаш до патот на улицата Булевар 1ви Мај и тоа до Драгорот.

уредник

Related Posts

Утре повисоки дневни температури

Коментарите се исклучени на Утре повисоки дневни температури

Create AccountLog In Your Account