ВО БИТОЛСКО ЛОГОВАРДИ ИЗГОРЕ КУЌА, СОПСТВЕНИКОТ ГО ЗАГУБИЛ ЖИВОТОТ

Share Button

На 10.06.2018 година во 05,40 часот во село Логоварди, битолско во куќа сопственост на Д.Г. (52) настанал пожар, при што за време на пожарот во куќата бил сопственикот кој го загубил животот. Од пожарот куќата целосно изгорела. Од екипи на Противпожарна единица пожарот е изгаснат. Увид ќе се врши во текот на денешниот ден.