ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

Коментарите се исклучени на ОД ЕДНА МАЈКА ОД БИТОЛА ДО ДОТИЧНАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА
Share Button

Незнам каде јавно да пишувам а да биде прочитано од градоначалничката па мислам може некој ќе и пренеси на дотичната градоначалничка ова што ќе го напишам.
Почитувана, сакам да Ви се пожалам за проблем со кој се соочувам јас а и многумина. Имено се гледа од околината дека не сте имале потреба да ги посетите Новите гробишта и да видите што значи негрижа од страна на општината. За жал јас го загубив моето чедо во сообраќајка предизвикана од лош пат, па неможам да се помирам со фактот дека незнаете или уште полошо ако знаете не сте презеле ништо за да се средат тие базени полни со вода( дупки од пропаднат асфалт) поготово кога врни дожд и има празници па неможеме да се разминеме. Се надевам зборовите од една мајка која мора да го врви тој пат некоја институција нека одговори. Во прилог слики како изгледа тоа место

уредник

Related Posts

Во Кривичниот суд за денеска закажани се судења за предметите „Тендери“ и „Транспортер“

Коментарите се исклучени на Во Кривичниот суд за денеска закажани се судења за предметите „Тендери“ и „Транспортер“

Лидерот на ГДУ Петар Колев на средба со ОБСЕ: Македонија да биде една изборна единица, со отворени листи

Коментарите се исклучени на Лидерот на ГДУ Петар Колев на средба со ОБСЕ: Македонија да биде една изборна единица, со отворени листи

Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Коментарите се исклучени на Некои од новите директори за ништо не ги бива, аман веќе…

Create AccountLog In Your Account